Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1035g704kcal126.3g40.4g2.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl518g1905kcal150.1g0g144.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu647g815kcal71.2g1.9g58.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 181g551kcal15.9g100.4g3.4g25.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g93g115kcal6.7g15g3.1g64.9g
Leivinjauhe 26g46kcal1.3g9.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8270kcal743g335g423.4g180.4g
Valittu annoskoko2500g4135kcal371.5g167.5g211.7g90.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2067kcal185.8g83.8g105.9g45.1g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101