Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 890g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 45g33kcal5.8g0.5g0.2g3.1g
Vehnälese 71g162kcal9.5g11g3.2g26.7g
Ruislese 61g169kcal9.1g15.7g2.6g23.6g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g178g658kcal24.9g97.9g14.2g19.6g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)534g1868kcal64.1g368.3g10.1g26.7g
Vehnäjauho puolikarkea 712g2442kcal72.5g498.2g8.5g24.9g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10724kcal371.8g1997.4g77.6g249.2g
Valittu annoskoko2500g5362kcal185.9g998.7g38.8g124.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2681kcal93g499.4g19.4g62.3g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948