Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 240g901kcal28.8g0g88.7g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Tomaattimurska 799g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g480g1247kcal14.4g0.5g129.5g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g240g528kcal24g0g48g0g
Kalkkuna 480g940kcal150.8g0g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7895kcal454.6g116g610.8g39.6g
Valittu annoskoko2500g3947kcal227.3g58g305.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1974kcal113.7g29g152.7g9.9g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150