Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1010g3466kcal102.9g707.1g12.1g35.4g
Auringonkukansiemen 253g1500kcal58.1g31.8g125g15.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu177g956kcal43.3g31.5g81.1g6.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 76g511kcal20.4g5.2g43.9g9.3g
Kaurahiutale 101g378kcal14.6g57.6g7.4g10.1g
Vesi884g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13621kcal478.6g1666.4g539g153.8g
Valittu annoskoko2500g6811kcal239.3g833.2g269.5g76.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3405kcal119.7g416.6g134.8g38.5g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316