Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)296g320kcal68.1g0g5.3g0g
Vesi1421g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g33g33kcal0.7g1.5g2.7g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g12g39kcal1.2g5.9g1.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste237g62kcal2.1g11.4g0.7g5.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g118g426kcal14.2g86.5g1.8g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g166g133kcal4.8g17.9g3.2g6.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g95g398kcal1.9g2.7g42.6g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2884kcal189g263.2g115.4g30.4g
Valittu annoskoko2500g1442kcal94.5g131.6g57.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna1250g721kcal47.3g65.8g28.9g7.6g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387