Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g206g658kcal37g93.2g15.8g34g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1029g3601kcal144g658.4g31.9g56.6g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g206g638kcal35g111.1g6g26.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1029g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl21g185kcal0g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10165kcal432g1725.4g148.6g234.6g
Valittu annoskoko2500g5082kcal216g862.7g74.3g117.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2541kcal108g431.4g37.2g58.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910