Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g408g82kcal7.3g9g1.2g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g408g122kcal18.7g8.2g1.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g18g67kcal0.2g15.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1358g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g272g177kcal35.3g5.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g966kcal126.4g81.4g11.2g1g
Valittu annoskoko2500g483kcal63.2g40.7g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna1250g241kcal31.6g20.4g2.8g0.3g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139