Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g2344g914kcal14.1g229.7g2.3g42.2g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1828kcal28.2g459.4g4.6g84.4g
Valittu annoskoko2500g914kcal14.1g229.7g2.3g42.2g
Annoskoko puolitettuna1250g457kcal7.1g114.9g1.2g21.1g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224