Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi550g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 55g41kcal7.2g0.6g0.2g3.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1210g4356kcal157.3g847.1g25.4g42.4g
Sokeri 22g89kcal0g22g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 110g584kcal0.3g0.6g66g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha248g411kcal47g0g24.8g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Ohrasuurimo 44g142kcal3.6g27.8g0.9g3.3g
Lihaliemi laimennettu 110g21kcal0g3.3g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl83g743kcal0g0g82.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12803kcal432.2g1808g401.2g100.8g
Valittu annoskoko2500g6402kcal216.1g904g200.6g50.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3201kcal108.1g452g100.3g25.2g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334