Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1675g2406kcal267.9g0g149g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl670g2277kcal13.4g20.1g234.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka126g103kcal4.3g23.9g1.3g1.3g
Sokeri 13g54kcal0g13.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9682kcal571.2g114.8g769.4g2.6g
Valittu annoskoko2500g4841kcal285.6g57.4g384.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2421kcal142.8g28.7g192.4g0.7g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502