Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1179g295kcal15.3g49.5g2.4g0g
Tomaatti 849g193kcal4.8g29.3g2.5g11.9g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)236g142kcal2.4g10.6g9.4g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g236g451kcal56.6g4.7g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2160kcal158.2g188.2g75.8g23.8g
Valittu annoskoko2500g1080kcal79.1g94.1g37.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna1250g540kcal39.6g47.1g19g6g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545