Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 420g179kcal1.6g17.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai331g1159kcal39.7g235.1g7g9.9g
Ruokaöljy keskiarvo 10g90kcal0g0g10.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 140g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 573g1269kcal100.3g0g97.4g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska 509g150kcal2.9g27g1g9.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 255g219kcal7.9g11.2g15.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g223g869kcal64.6g4.5g64.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8245kcal465.8g594.4g416.4g40.4g
Valittu annoskoko2500g4123kcal232.9g297.2g208.2g20.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2061kcal116.5g148.6g104.1g10.1g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574