Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 161g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Herkkusieni 484g77kcal10.2g1.5g1.6g7.3g
Paprika keltainen 194g58kcal1.8g9.9g0.4g3.9g
Sipuli 129g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Parsakaali brokkoli 645g226kcal29.8g12.6g1.9g16.1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g48g34kcal3.9g4g1.7g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g48g107kcal0g26.1g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g16g54kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee774g797kcal178.8g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2842kcal454g128.6g36.2g61.2g
Valittu annoskoko2500g1421kcal227g64.3g18.1g30.6g
Annoskoko puolitettuna1250g711kcal113.5g32.2g9.1g15.3g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369