Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g439g566kcal18.4g22.4g43.9g0g
Auringonkukansiemen 372g2210kcal85.6g46.9g184.2g22.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 223g1505kcal60g15.4g129.5g27.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale186g112kcal18.6g9.3g0.6g135.8g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g223g1078kcal54.7g74.3g64.3g63.4g
Fiber husk (1rkl=10g)37g3.7kcal0.6g0g0.2g31.6g
Kananmuna kuoreton 409g584kcal51.2g1.2g42g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g74g279kcal13.2g32.9g16.6g7.8g
Leivinjauhe 37g65kcal1.9g14.1g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki491g275kcal41.7g24.6g1g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13357kcal691.8g482.2g964.6g577.2g
Valittu annoskoko2500g6678kcal345.9g241.1g482.3g288.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3339kcal173g120.6g241.2g144.3g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415