Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 687g1522kcal120.3g0g116.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g69g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g39g39kcal0.6g8.6g0.2g0.8g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g393g236kcal3.5g20.4g15.7g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 589g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino687g2406kcal89.4g460.5g17.2g41.2g
Lihaliemkuutio maggi extra20g55kcal1.8g1.9g4.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8832kcal432g991g340.4g89.8g
Valittu annoskoko2500g4416kcal216g495.5g170.2g44.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2208kcal108g247.8g85.1g22.5g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578