Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g354g972kcal102.5g0.4g60.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g303kcal9g61.9g1.1g3.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g163g560kcal19.9g109.5g1.3g12.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g41g114kcal7.7g0g9g0g
Sinappi 22g29kcal1g3.1g1.3g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1359g620kcal40.8g65.3g20.4g0g
Voi 41g296kcal0.5g0.2g33.2g0g
Ketsuppi, euro shopper25g25kcal0.2g5.6g0.1g0.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa408g534kcal73.4g5.3g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6903kcal510g502.6g302g32.8g
Valittu annoskoko2500g3452kcal255g251.3g151g16.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1726kcal127.5g125.7g75.5g8.2g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10.1g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826