Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 441g101kcal8g10.6g0.9g9.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g221g49kcal6.4g4g0.7g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g661g1277kcal125.7g0.7g86g0g
Mustapippuri 8.8g25kcal1g3.4g0.3g2.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g66g595kcal0g0g66.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1102g661kcal11g49.6g44.1g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5414kcal304.2g136.6g396.2g36.4g
Valittu annoskoko2500g2707kcal152.1g68.3g198.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1354kcal76.1g34.2g99.1g9.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967