Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g840g504kcal12.6g109.2g0.8g7.6g
Lanttu 126g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g840g235kcal5g50g1.7g21g
Ruokakerma Valio 5%525g315kcal6.3g14.7g26.3g0g
Oltermanni, perinteinen168g605kcal42g0g48.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3392kcal134.4g359.4g155.8g61.8g
Valittu annoskoko2500g1696kcal67.2g179.7g77.9g30.9g
Annoskoko puolitettuna1250g848kcal33.6g89.9g39g15.5g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207