Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1036g1966kcal281g0g93.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)451g383kcal4.5g15.8g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Korppujauho 113g412kcal11.8g84.3g1.2g6g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Tilli, tuore 68g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7159kcal732.2g236.8g355.8g26.2g
Valittu annoskoko2500g3580kcal366.1g118.4g177.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1790kcal183.1g59.2g89g6.6g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992