Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 238g340kcal29.8g0.7g24.4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g541g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 498g1708kcal50.7g348.5g6g17.4g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.2g0g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%260g571kcal7.8g13g51.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 217g99kcal6.5g10.4g3.2g0g
Sokeri 43g176kcal0g43.2g0g0g
Sokeri 65g264kcal0g64.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g65g474kcal0.6g0.6g51.9g0g
Mansikkahillo 541g1225kcal3g291.9g0.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9788kcal199g1562.8g275.8g44.8g
Valittu annoskoko2500g4894kcal99.5g781.4g137.9g22.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2447kcal49.8g390.7g69g11.2g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262