Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 196g1421kcal2.3g0.8g159.3g0g
Tattarijauho, Myllynparas102g346kcal13.2g68.8g1.7g5.4g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 94g324kcal5.2g71.6g1.1g1.2g
Leivinjauhe 7.8g14kcal0.4g3g0g0g
Parsakaali brokkoli 627g220kcal29g12.2g1.9g15.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g235g376kcal40g2.4g21.2g0g
Kananmuna kuoreton 259g369kcal32.3g0.8g26.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio314g439kcal8.8g20.4g37.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 392g251kcal12.5g18.9g13.7g0g
Kaurajauho 86g323kcal12.5g49.1g6.3g8.6g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 188g134kcal5.6g9g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8435kcal323.6g514g555.2g61.8g
Valittu annoskoko2500g4218kcal161.8g257g277.6g30.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2109kcal80.9g128.5g138.8g15.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712