Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell679g747kcal156.2g0g14.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g544g1957kcal78.3g320.1g38g51.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g625g1081kcal72.5g144.4g10g82.5g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)380g666kcal7.6g13.3g64.7g16.7g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g272g326kcal10.9g57.1g5.4g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9554kcal651g1069.8g264.8g317g
Valittu annoskoko2500g4777kcal325.5g534.9g132.4g158.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2389kcal162.8g267.5g66.2g79.3g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023