Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl322g1094kcal45g180.2g21.6g35.4g
Vesi804g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)1207g483kcal44.6g78.4g1.2g0g
Mustikka metsä- 6.4g2.8kcal0g0.4g0g0.2g
Pellavansiemenöljy121g1086kcal0g0g120.7g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl40g257kcal5.6g1.4g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5845kcal190.4g520.8g337.6g71.2g
Valittu annoskoko2500g2923kcal95.2g260.4g168.8g35.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1461kcal47.6g130.2g84.4g17.8g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111