Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha822g1365kcal156.3g0g82.2g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Kidneypapu, suolaliemessä395g434kcal30.8g71.1g2g31.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g345g269kcal17.6g39.7g4.1g17.3g
Oliiviöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g822g206kcal10.7g34.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4893kcal433.4g300g213g101.2g
Valittu annoskoko2500g2446kcal216.7g150g106.5g50.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1223kcal108.4g75g53.3g25.3g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502