Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 485g370kcal9.1g75.2g1g4.9g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Purjosipuli 32g7.3kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala9g26kcal1.9g0.5g1.9g0g
Nakki,popsi grillinakki515g1335kcal61.9g28.9g108.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 1317g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3560kcal149.6g224.8g223.2g18.8g
Valittu annoskoko2500g1780kcal74.8g112.4g111.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna1250g890kcal37.4g56.2g55.8g4.7g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754