Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 349g238kcal54.7g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1237g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 371g283kcal7g57.5g0.7g3.7g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g225g382kcal7.9g12.4g33.7g0g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Tilli, tuore 28g8.4kcal1g0.3g0.2g0.6g
Ruokasuola jodioitu 5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2003kcal148g167.2g73.8g23.8g
Valittu annoskoko2500g1002kcal74g83.6g36.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna1250g501kcal37g41.8g18.5g6g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334