Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g495g1262kcal29.2g15.8g118.3g0g
Maitorahka (Pirkka)619g408kcal74.3g24.8g1.9g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g990g3366kcal29.7g29.7g346.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton124g26kcal0.4g2g0g0.1g
Sokeri 210g854kcal0g210.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g49kcal0g12.3g0g0g
Liivate 50g173kcal42.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12278kcal352g589.6g933.4g0.2g
Valittu annoskoko2500g6139kcal176g294.8g466.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3070kcal88g147.4g233.4g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091