Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi271g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g271g190kcal32.5g10.8g1.4g0g
Rypsiöljy 181g1596kcal0g0g180.5g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1444g4838kcal199.3g925.6g33.2g86.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 27g48kcal1.4g10.2g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g144g507kcal37.5g3.6g39g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g72g153kcal14.4g4.3g8.7g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g72g64kcal11.6g0.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14789kcal593.4g1910.2g530g173.4g
Valittu annoskoko2500g7394kcal296.7g955.1g265g86.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3697kcal148.4g477.6g132.5g43.4g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149