Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 492g934kcal133.4g0g44.3g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 44g47kcal3.5g7.1g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g77g57kcal3.4g9.9g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)437g372kcal4.4g15.3g30.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk437g117kcal2.6g23.2g0.9g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Kirsikkatomaatti, 50g109g22kcal0.7g4.2g0.3g0g
Basilika, tuore5.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g11g28kcal1.3g1.2g2.1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g547g1913kcal60.1g404.5g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7183kcal425.4g970.6g172g30.6g
Valittu annoskoko2500g3592kcal212.7g485.3g86g15.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1796kcal106.4g242.7g43g7.7g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345357