Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.2g0g0g
Tomaattimurska 545g160kcal3.1g28.9g1.1g10.4g
Vesi545g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.1g1.6g2.8g0.2g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.3kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)436g366kcal26.6g69.8g1.3g22.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 436g596kcal11.6g106.1g9.9g15.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha436g724kcal82.9g0g43.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3863kcal253.4g432.4g117.8g99.8g
Valittu annoskoko2500g1932kcal126.7g216.2g58.9g49.9g
Annoskoko puolitettuna1250g966kcal63.4g108.1g29.5g25g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530