Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%436g606kcal82.8g0g30.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g425g178kcal6.8g36.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 872g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g16g59kcal0.1g14.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)27g244kcal0g0g27g0g
Vesi163g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g163g245kcal1.6g9.8g21.2g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g261g81kcal4.7g15.7g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g136g477kcal11.6g103.5g2.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3780kcal215.2g359.8g163.2g8.2g
Valittu annoskoko2500g1890kcal107.6g179.9g81.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna1250g945kcal53.8g90g40.8g2.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193