Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 272g1971kcal3.2g1.1g220.9g0g
Sokeri 116g469kcal0g115.4g0g0g
Kaurahiutale 217g814kcal31.5g123.9g15.9g21.7g
Vehnäjauho, sunnuntai265g927kcal31.8g188.1g5.6g7.9g
Mansikka, Tuore1359g584kcal6.8g114.1g2.7g25.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g272g1519kcal22.8g149.5g92.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12568kcal192.2g1384.2g675g110.8g
Valittu annoskoko2500g6284kcal96.1g692.1g337.5g55.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3142kcal48.1g346.1g168.8g27.7g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569