TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1528g310kcal9.2g58.1g4.6g21.4g
Paprika punainen 509g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 41g365kcal0g0g41.3g0g
Lihaliemi laimennettu 407g77kcal0g12.2g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1833kcal30.2g191g100.8g63g
Valittu annoskoko2500g916kcal15.1g95.5g50.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g458kcal7.6g47.8g25.2g15.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099