Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 855g328kcal8.5g59g1.7g21.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g356g72kcal2.1g13.5g1.1g5g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.6g0.2g0.6g
Sipuli 157g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Inkivääri, tuore, silputtu43g34kcal0.8g7.6g0.3g0.9g
Piparjuuriraaste Felix14g40kcal0.5g2.1g3.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g43g8.5kcal0g2.8g0g0g
Oliiviöljy 77g680kcal0g0g76.9g0g
Kasvisliemikuutio 16g48kcal1.5g2.1g3.7g0.3g
Vesi855g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 43g119kcal0.9g1.3g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2847kcal38.4g205.4g199g64.8g
Valittu annoskoko2500g1424kcal19.2g102.7g99.5g32.4g
Annoskoko puolitettuna1250g712kcal9.6g51.4g49.8g16.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284