Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1214g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow364g255kcal61.9g0g1.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g182g366kcal37.3g0.2g24.4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g243g413kcal18.7g12.6g31.6g6.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g485g136kcal5.3g23.3g1.9g14.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g12g27kcal2.1g2.1g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2392kcal250.6g76.4g120.2g43g
Valittu annoskoko2500g1196kcal125.3g38.2g60.1g21.5g
Annoskoko puolitettuna1250g598kcal62.7g19.1g30.1g10.8g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652