Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g393g283kcal9.8g66g0.4g0g
Juuriselleri 295g93kcal3.7g13.6g0.6g9.1g
Palsternakka 393g250kcal2g46.4g1.6g17.7g
Peruna, keskikokoinen 60g393g236kcal5.9g51.1g0.4g3.5g
Fenkoli, annos 100g197g61kcal2.4g14.3g0.4g6.1g
Rypsiöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g393g373kcal31.4g55g2.8g31.4g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 128g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2894kcal112.4g507.4g37.4g142.2g
Valittu annoskoko2500g1447kcal56.2g253.7g18.7g71.1g
Annoskoko puolitettuna1250g724kcal28.1g126.9g9.4g35.6g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840