Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g311g1088kcal40.4g217.6g4.7g9.3g
Sipuli 149g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 6.2g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g249g70kcal1.5g14.8g0.5g6.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen497g691kcal94.5g0g34.8g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g224g403kcal11.9g14.3g33.6g7.4g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g187g671kcal52.2g3.7g50.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g622g155kcal8.1g26.1g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)249g398kcal6.7g6.7g37.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7066kcal435.8g584.2g325.4g52g
Valittu annoskoko2500g3533kcal217.9g292.1g162.7g26g
Annoskoko puolitettuna1250g1767kcal109g146.1g81.4g13g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027