Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Paprika punainen 205g60kcal1.9g9.2g0.8g3.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1023g185kcal5.7g25.6g4.1g7.2g
Halloumi-juusto light, 100g585g1287kcal157.9g5.8g70.2g0g
Kananmuna kuoreton 322g459kcal40.2g1g33g0g
Korppujauho 61g225kcal6.4g46g0.6g3.3g
Rypsiöljy 158g1396kcal0g0g157.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7301kcal428g189.2g533.8g33.8g
Valittu annoskoko2500g3651kcal214g94.6g266.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1825kcal107g47.3g133.5g8.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374