Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 2238g854kcal6g157.6g2g76.8g
Sitruunamehu, laimentamaton38g8kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 71g517kcal0.8g0.3g57.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g93kcal0.9g20.2g0.9g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g76g244kcal0.8g59.5g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl51g326kcal7.1g1.7g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4081kcal31.4g479.8g185.6g153.6g
Valittu annoskoko2500g2041kcal15.7g239.9g92.8g76.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1020kcal7.9g120g46.4g38.4g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598