Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g1400g1610kcal84g70g112g0g
Hunaja 56g185kcal0.3g45.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 84g281kcal0.1g68.5g0g1.2g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 252g108kcal1.9g19.5g0.7g3.9g
Manteli 22g138kcal5.4g1.5g12.1g1.6g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl70g245kcal9.8g39.2g5.2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6892kcal357g491.4g386.2g27.4g
Valittu annoskoko2500g3446kcal178.5g245.7g193.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1723kcal89.3g122.9g96.6g6.9g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902