Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen275g1981kcal0g0g220.1g0g
Sokeri 312g1266kcal0g311.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 358g1227kcal36.4g250.4g4.3g12.5g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g59kcal0g14.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 303g432kcal37.8g0.9g31g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g642g546kcal22.5g83.5g13.5g6.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 550g212kcal0.9g44.9g0.5g8.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 37g123kcal0g29.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11722kcal196.2g1478.2g538.8g55.4g
Valittu annoskoko2500g5861kcal98.1g739.1g269.4g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2931kcal49.1g369.6g134.7g13.9g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612