Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali267g64kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Selleri, annos 50g334g47kcal3.3g10g0g0g
Paprika, vihre67g11kcal0.6g1.7g0.2g1.3g
Tomaattimurska 668g196kcal3.7g35.4g1.3g12.7g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g858kcal30.2g133.4g15g44.8g
Valittu annoskoko2500g429kcal15.1g66.7g7.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna1250g214kcal7.6g33.4g3.8g11.2g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639