Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1078g261kcal14.8g20.8g5.4g26.7g
Pekoni, paistettu 366g1887kcal60.2g0g185.7g0g
Kananmuna kuoreton 302g430kcal37.7g0.9g30.9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g323g1067kcal80.8g0g84.1g3.2g
Maito, Kevyt431g198kcal13.8g20.7g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7687kcal414.6g84.8g625.2g59.8g
Valittu annoskoko2500g3843kcal207.3g42.4g312.6g29.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1922kcal103.7g21.2g156.3g15g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018