Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1044g306kcal9.8g47g4.2g19.8g
Jauheliha, sika-nauta 491g1088kcal86g0g83.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)227g80kcal2.3g15.7g1.1g3.2g
Kesäkurpitsa369g63kcal1.5g9.2g2.2g2.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour123g369kcal4.2g5.3g36.9g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa246g737kcal56.5g0g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5283kcal320.6g154.4g368.8g53.6g
Valittu annoskoko2500g2642kcal160.3g77.2g184.4g26.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1321kcal80.2g38.6g92.2g13.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148