Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)445g294kcal66.8g0g3.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 445g58kcal5g4.4g0.9g5.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen149g30kcal0.9g5.6g0.4g2.1g
Herne 297g205kcal15g27.8g1.2g9.2g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 149g105kcal1.1g21.9g0.6g1.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 594g381kcal19g28.6g20.8g0.1g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 238g64kcal1g3.4g1.7g4.3g
Kananmuna, keitetty 163g233kcal20.4g0.5g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2857kcal258.4g214g90.8g45.2g
Valittu annoskoko2500g1428kcal129.2g107g45.4g22.6g
Annoskoko puolitettuna1250g714kcal64.6g53.5g22.7g11.3g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170