Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale333g1067kcal40g0g100g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1370g332kcal18.8g26.4g6.8g34g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g181kcal0.3g0.3g20.1g0g
Maito, Kevyt406g187kcal13g19.5g6.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 206g258kcal22.6g0.5g18.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio160g464kcal41.6g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4975kcal272.6g93.4g370.2g68g
Valittu annoskoko2500g2488kcal136.3g46.7g185.1g34g
Annoskoko puolitettuna1250g1244kcal68.2g23.4g92.6g17g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412