Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1106g842kcal20.8g171.4g2.2g11.1g
Sipuli (kuorittu)307g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Paprika, punainen154g40kcal1.4g7.1g0.6g3.1g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Nakki, keskiarvo 921g2149kcal105g10.7g189.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6253kcal264.4g411.8g386.6g39.6g
Valittu annoskoko2500g3126kcal132.2g205.9g193.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1563kcal66.1g103g96.7g9.9g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686