JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1406g2333kcal267.1g0g140.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl402g341kcal5.6g17.7g28.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras131g349kcal11.1g66.8g1.3g17.5g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl233g305kcal30.3g1.2g20g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.3g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6917kcal641.2g209.6g383.8g53.8g
Valittu annoskoko2500g3459kcal320.6g104.8g191.9g26.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1729kcal160.3g52.4g96g13.5g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927