Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)679g2376kcal91.7g445.4g19.7g21.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 611g261kcal20.7g29.3g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl236g312kcal31g0.7g19.6g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)122g440kcal28.1g0g36.7g0g
Paprika punainen 82g24kcal0.8g3.7g0.3g1.5g
Purjosipuli, annos 20g27g5.2kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g102g21kcal0.6g3.9g0.3g1.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 543g1741kcal145.4g0g130g0g
Ketsuppi, Pirkka23g25kcal0.2g5.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10450kcal640g986.2g425.8g53.6g
Valittu annoskoko2500g5225kcal320g493.1g212.9g26.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2612kcal160g246.6g106.5g13.4g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158