Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino332g1130kcal76.4g176.2g12.3g19.9g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 415g608kcal60.9g73.2g3.7g16.1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g516g568kcal15.5g16.5g51.6g0g
Kananmuna kuoreton 227g324kcal28.4g0.7g23.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 359g371kcal12.4g64.7g3.8g10.4g
Raejuusto, Milbona, Lidl413g372kcal66.1g10.3g8.3g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g31g254kcal0g0g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7363kcal524.8g703g268.8g99.8g
Valittu annoskoko2500g3681kcal262.4g351.5g134.4g49.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1841kcal131.2g175.8g67.2g25g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347